Услуги

Тенис клуб „Добруджа”

има за цел да предостави най-доброто, от което Вие, нашите клиенти имате нужда, за да се чувствате комфортно при нас и да преживеете  незабравими моменти, както на корта, така и извън него.

Нашите услуги:

Свободна игра

Всички тенис любители и състезатели имат възможност да ползват трите „червени” корта на клуба, през целия сезон, подходящ за това. За целта е нужно всеки желаещ да заяви това свое желание на място, в комплекса, или на посочения телефон за контакт и да резервира час, съобразен със заетостта на игрищата.

  • 14 лв/час +4 лв/час за осветление.
  • Осветление на корта : + 4 лева/час
  • Абонамент : 125 лева/ 10 часа

Последното време за игра е 55 минути, като през последните 5 минути играещите трябва да изгладят корта с четка, за да останат в позицията, готова за използване от следващите играчи. 

Нашият тенис клуб предоставя възможност на всички, които нямат собствени тенис ракети и топки, да ползват от нашите клубни такива. Нашите клубни ракети и топки са с най-високо качество и клас и дават възможност за най-добро преживяване на корта. Тенис клубът предоставя пособията на всички желаещи абсолютно безвъзмездно, като за целта е нужно да посочите вашето желание на място, в комплекса, непосредствено преди да ползвате корта за игра.

Тенис училище

Екипът от треньори под ръководството на Главния треньор – Юри Дойчев осигурява на всички желаещи мъже, жени и деца, възможност за встъпителни тренировъчни групови занимания за заучаване на основните удари и движения в тениса, а за напредналите, усъвършенстване на уменията и подобряване на качеството на игра, за постигането на по-добри резултати на корта, в технически, тактически и ментален аспект. Групите се организират и се подреждат от екипа, както разпределението е по ниво, възраст и цел, а тренировъчният цикъл се провежда по предварително изработена програма, съобразена с особеностите на всяка една група.

  • 65 лева/месец и включва 8 тренировки в месеца, по 2 в седмицата, 
  • индивидуално занимание с треньор : 30 лева/час
  • абонамент за индивидуални тренировки – 270 лева/ 10 тренировки

     Всяка тренировка е с продължителност 55 минути, плюс 5 минути за изглаждане на корта и подготовката му за следващия час.

   Тенис училището дава възможност и за по интензивен вариант за тренировки при предварителна уговорка. За информация, свързана с тенис училището, желаещите могат да се обърнат към треньорите на място, в комплекса, както и на посочения телефон за контакт.65

Спаринг партньор

На всички желаещи, тенис клубът предоставя възможност за осигуряване на спаринг партньор при липсата на такъв. За целта е нужно да заявите своето желание на място, в комплекса, както и на посочения телефон за контакт.

  •  30 лева/час, като реалното време за игра е 55 минути, като в последните 5 минути корта се изглажда с четка и се подготвя за следващия клиент.

Състезателен тенис

За всички, които желаят да постигнат развитие в своята игра и да достигнат високо спортно майсторство, треньорският екип дава възможност за изготвяне на план за достигане на поставената цел и благодарение на натрупания опит и успехите на главния ни треньор Юри Дойчев, да проведе успешно тренировъчен процес, подготвяйки състезатели от най-високо републиканско ниво, във всички възрасти. Екипът от треньори осигурява и съдейства за най-добрия мениджмънт на своите състезатели, за техните участия в спортно-състезателния календар.

Всички играещи и гости могат да прекарат приятни мигове в приятна компания на бара на тенис комплекса. Тук можете да наблюдавате играещите на чаша ароматно италианско кафе, да споделите емоции и любопитни истории с ледено-студена бира в ръка или да опитате вкусен сладолед.

  Всички ползващи тенис кортовете за свободна игра получават безплатно малка бутилка (500 мл) минерална вода, за всеки започнат час. При нужда, молим да напомняте на персонала.

Scroll to Top