ЗА НАС

Базата на

Тенис клуб Добруджа

разполага с три червени „клей” корта, изработени по най-модерна технология, взаимствана от най-добрите румънски практики. На този етап на два от кортовете е монтирано качествено изкуствено осветление, което дава възможност базата да се използва и в късните вечерни часове.   тук

Към тенис кортовете има прилежащи мъжка и дамска съблекални, включително бани с топла вода и тоалетни, както и малък бар, където любители,родители и гости могат да се подкрепят с вода,кафе, безалкохолни напитки, пакетирани хранителни изделия и да прекарат свободното си време в приятни разговори, с приятна компания.

Треньорите на

Тенис клуб Добруджа

Юри Дойчев

главен треньор

Най-успешният треньор по тенис в Добрич, започнал своята кариера през 1994-а година, като учредител и треньор в ТК”Добрич”, по-късно през 1999-а година, отново учредител и главен треньор в ТК”Изида” гр.Добрич, а в момента учредител и главен треньор в новосформирания ТК”Добруджа” гр.Добрич.

Многократен шампион от Държавни турнири и Републикански първенства индивидуално и отборно със своите състезатели от всички клубове, в които е работил. Възпитаник на Треньорската школа към Национална спортна академия „Васил Левски”, профил тенис, с лиценз към Министерство на младежта и спорта и Българска федерация по тенис, треньор с най-висока категория в региона – „Б”. Притежател на сертификат „Level 2” на ITF (Международна тенис федерация). Притежател на най-висока треньорска степен PRO на USPTR (Професионален тенис регистър на САЩ).

Томислав Пеев

роден на 20.06.2000 г

започва да играе тенис в школата на Юри Дойчев към ТК”Изида” гр.Добрич на 6 години. Многократен участник в Държавни турнири и Републикански първенства индивидуално и отборно, във възрастите до 10, 12, 14, 16 и 18 години, както и аматьорски турнири в България и Румъния.

През 2017-а година е поканен като помощник-треньор в тенис училището на Юри Дойчев, под чието ръководство развива своите качества и умения, понастоящем е треньор в новосформирания ТК”Добруджа”.

Михаил Йовев

роден на 1.07.1997 г

започнал да се занимава с тенис на 9 г. под ръководството на Борис Михайлов и впоследствие на Юри Дойчев в ТК”Изида” гр.Добрич, дългогодишен участник в Държавни турнири и Републикански първенства индивидуално и отборно, във възрастите до 12, 14, 16 и 18 години, както и многократен участник в аматьорски турнири в България и Румъния.

От 2017-а година работи като помощник-треньор в тенис училището на Юри Дойчев, под чието ръководство развива своите качества и умения,понастоящем треньор в новосформирания ТК”Добруджа”

Петко Димов

РОДЕН НА 18.05.1985 Г

започва да играе тенис на 9 години, в ТК”Добрич”, под ръководството на Юри Дойчев, с когото по-късно работи и в ТК”Изида” гр.Добрич.. Многократен участник в Държавни турнири и Републикански първенства индивидуално и отборно и за двата клуба, във възрастите до 10, 12, 14, 16 и 18 години, както и аматьорски турнири в България и Румъния.

От лятото на 2022-а година се присъединява като помощник-треньор към ТК “Добруджа” и предава своите умения на младите състезатели.

Шампиони

шампионите на клуба

нашата гордост

Валери Дойчев

Шампион TENISPARTENER, ниво 5, индивидуално, Текуч, Румъния, 2019

 Шампион TENISPARTENER, ниво 6, индивидуално, Добрич, България, 2020

 Шампион TENISPARTENER, ниво 5, двойки (с Христо Ташев), Албена, България, 2020

Сребърен медал TENISPARTENER, ниво 7, двойки (с Юри Дойчев), Добрич, България, 2020

Виктор Дойчев

Сребърен медал TENISPARTENER, ниво 7, индивидуално, Добрич, България, 2020

Шампион ARENA TENNIS BULGARIA , двойки мъже, DOBRICH SPRING CUP / TOUR 2021 с Юри Дойчев

Христо Ташев

 Шампион TENISPARTENER, ниво 4, индивидуално, Албена, България, 2019

Шампион TENISPARTENER, ниво 5, двойки (с Валери Дойчев), Албена, България, 2020

Красимир Недялков

Шампион TENISPARTENER, ниво 5, индивидуално, Добрич, България, 2020

Сребърен медал TENISPARTENER, ниво 5, индивидуално, Добрич, България, 2020

 Сребърен медал TENISPARTENER, ниво 5, индивидуално, Албена, България, 2019

Иван Николов

Шампион TENISPARTENER, ниво 5, индивидуално, Албена, България, 2020

Йордан Желев

Шампион НАЦИОНАЛНА ТЕНИС ЛИГА, двойки (с Диян Жеков), Добрич, България, 2020

Шампион АРЕНА ТЕНИС, двойки (с Юри Дойчев), Велико Търново, България, 2020 и 2021

 Сребърен медал ВИНИЦА КЪП, смесени двойки (с Павлина Господинова), Варна, България, 2021

Юри Дойчев

Грациела Кулишева

Павлина Господинова

Scroll to Top