Кръг от най-голямата румънска тенис верига за професионалисти и аматьори „Tenispartener“ ще се проведе на кортовете на Тенис клуб „Добруджа“ от петък до неделя. Турнирът е първият от общо трите от веригата за сезона в Добрич. Състезанието тази седмица е с категория Silver, като ще бъде последвано от още два турнира, в началото на август и в началото на октомври, като те ще са с категория Gold.

Турнирът тази седмица ще се проведе по познатия регламент – групова фаза и елиминации, в ниво 5, 6 и 7 на сингъл и ниво 7 на двойки. Ще участват 32 състезатели от Добрич, София, Варна, Белене, Смолян и Констанца. По програма мачовете в петък ще започнат в 14.00 часа, в събота – в 8.30, а в последния ден – в 9.00. Финалите в различните нива и на двойки ще се играят в ранния следобед в неделя.

От ръководството на Тенис клуб “Добруджа” изказват огромна благодарност на “Клио комерс – ТБ” ЕООД, “Борисов” ЕООД и минерална вода „Балдаран“, с чиято помощ домакините ще осигурят на всички участници чудесни тенис емоции на корта и извън него.

Припомняме, че през миналата година кортовете в ЖК „Дружба“ приеха два турнира от веригата „Tenispartener“, а през този сезон ТК „Добруджа“ вече бе домакин на две много атрактивни състезания – „Dobrich Spring Cup“ от веригата „Арена Тенис“ и първия за България отборен турнир по тенис за аматьори.

Scroll to Top