Победите продължават

ШампионСтефанХараламбиев

На националния празник на България представителите на нашия клуб ни накараха още повече да се гордеем с постиженията им. В завършен турнир от веригата SPORTYA, проведен в ТК”Изида” гр.Добрич, спечелихме две шампионски титли, две сребърни отличия, както и три бронзови. Шампионът за първия път стана Стефан Хараламбиев, в ниво 6. След два загубени финала в последното си участие, Стефан затвърди напредъка си, като този път направи най-трудния мач срещу Димитрий Шаравара с резултат 6:7 6:0 10: 5.

Едва във второто си участие в шампиона в ниво 4 на Тодор Георгиев, който се наложи на финала срещу дръгата нашата възпитаничка – Соня Генова, за което пък това беше втори загубен финал.
Другото сребърно отличие е за Павлина Господинова – Желева, което беше близо да се поздрави с титла в ниво 5 точно на рождения си ден ( Честит рожден ден! Желаем ти много много здраве и още много много тенис!).
С третото място може да се похвали Антоанета Алексиева в ниво 4, Димитър Димитров в ниво 5, както и Йордан Желев в ниво 7.
Поздравления за всички!
САМО ДОБРУДЖА!

Scroll to Top